Little Rock School Barcelona

Little Rock School és el departament per a nenes i nens de 3 a 12 anys de Rock School Barcelona on els nostres professors/es especialitzats en pedagogia musical ensenyaran als més petits de la casa tot el relacionat amb les bases de la música d`una forma amena, didàctica i divertida.

El concepte Little Rock neix de la idea que els petits aprenguin amb música contemporània, sent conscients en l`època en què vivim i les noves músiques que ens envolten, ja sigui Blues, Pop, Rock, Funk, Jazz, etc... Encara que això sí, sense oblidar la música clàssica perquè tots i totes aprenguin i valorin tots els estils que existeixen i puguin decantar-se en un futur per el que més els agrada.

Des de la sensibilització a la música passant per iniciació, lectura i l aprenentatge d instruments, aprendran a interactuar amb altres alumnes en classes grupals, molt idònies per a aquestes edats on d aquesta manera sociabilitzen i aprenen el sentit del ritme en grup i el coneixement musical col·lectiu.

Little Rock School Barcelona

Escola de música moderna per a nens i nenes

Les nostres instal·lacions, situades al Carrer d´Irlanda nº27 de Barcelona, estan completament equipades amb instruments i tot el material didàctic necessari perquè puguin desenvolupar el seu potencial musical a les classes que posem a la seva disposició. Per a nosaltres una bona educació musical és part essencial del seu futur i posem tot el nostre esforç en que aquesta sigui de la millor qualitat possible.

Passa`t a coneixe`ns sense compromís i et detallarem tota la informació que necessitis!

Departament Little Rock School

Little Rock School Barcelona Grupo Nens

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.