Professors Little Rock School Barcelona

Little Rock School disposa d´un equip de professors/es especialitzats/des en pedagogia musical que ensenyaran als més petits tot el relacionat amb les bases de la música moderna d´una forma amena, didàctica i divertida.


Little Rock School Barcelona Paola Patiño

Paola Patiño

Músic, guitarrista. Una ànima rockera amb particular gust pel Jazz Fusion. Comença la seva educació musical en la seva adolescència al rebre dues beques de la Universitat Pedagògica Nacional, formació que continuaria de seguida a la reconeguda Facultat de Belles Arts de la Universitat Distrital de Bogotà, (Colòmbia). Tot en paral·lel a la seva carrera com a guitarrista que comença des dels seus 17 anys i no ha parat des de llavors.

Com a músic de sessió i com a part d´un gran nombre d´agrupacions, ha passat per tarimes de tota Colòmbia tocant gèneres que van des del Hard Rock, Funk, Jazz, Rock Fusió, Pop fins a la Salsa, Merengue i música llatina. Compartint escenari, pel camí, amb reconeguts músics de l´escena colombiana, incloent Carlos Vives i la seva banda. Així mateix, al costat de la banda de Rock Sense Pudor, participarien en l´emblemàtic festival Rock A Parc en la seva edició de l´any 2017, després de guanyar la convocatòria nacional. L´any 2018 s´embarcaria per dos anys amb la companyia de Creuers Royal Caribbean com a músic de planta, tocant Jazz, Latin, i Top40 en format quartet. Una experiència prou enriquidora i exigent a nivell musical al gestionar un repertori bastant versàtil, de més de 300 cançons, i en format reduït.

Radicada des del 2020 a la ciutat de Barcelona, prepara el seu projecte solista i exerceix la docència musical, tasca que sempre ha gaudit i realitzat en paral·lel als seus projectes.


Enric Iñiguez

Enric Iñiguez (19 de desembre del 1994) va iniciar els seus estudis musicals a l’escola de música “Pausa” amb el clarinet a l’edat de 8 anys. No va ser fins als 14 però, que va descobrir la seva veritable passió, la guitarra. Enfocant la seva educació musical des d’un punt de vista molt més autodidacta, va iniciar-se en estils com el rock, hard rock, el blues i el funk.

Durant els següents anys va formar part de diverses bandes com a guitarrista i cantant, on realitzava també tasques de composició i producció, acumulant així una llarga trajectòria i experiència sempre amb passió i dedicació.

Més recentment el seu interès principal ha girat entorn els gèneres relacionats amb el metal, el progressiu i l’harmonia aplicada a la guitarra. Així com la composició de bandes sonores i música ambient.

Little Rock School Barcelona Enric Iñiguez

Little Rock School Barcelona Alba Gascón

Alba Gascón

Professora d´arts plàstiques i iniciació musical. Porta treballant amb nens de 2 a 16 anys en diversos àmbits socials des de fa més de 10 anys. La seva marxa professional l´ha portat a aprendre dels més petits a través de campaments, estades musicals, i monitorajes.

Ha realitzat tallers per a petits amb discapacitats físiques i intel·lectuals i donat suport en el seu recorregut acadèmic.

Tècnic de prevenció de professió, experta en risc psicosocial.


Joana Mas Amaro

Cantant Barcelonina de 29 anys, comença la seva carrera musical als 5 anys formant part de el cor de el programa televisiu "El Club Super 3" fins als 13 anys, gravant els discos anuals i actuant en les "Festa dels Súpers" i "La Marató de TV3".

Ha realitzat diversos treballs com a cantant en CD, espots publicitaris, concerts, musicals. Els seus estudis es basen en 5 anys de solfeig i piano al conservatori de Badalona. 3 anys de Comèdia musical a les escoles Coco Comin i Aules de Barcelona

Finalista de l´última edició del programa de tv3 "OH HAPPY DAY" al costat de el grup musical SOUND SIX traient el disc MOMENTS i fent gira per tot Catalunya. Participant del programa de Telecinco "FACTOR X" amb el grup vocal UNA.

Little Rock School Barcelona Joana Mas Amaro

Rock School Barcelona Núria León

Núria León

Psicòloga i música. La seva afició per la música i les arts comença als 8 anys. Amb estudis de bateria, guitarra, cant i solfeig ha passat per diferents escoles, encara que la seva major trajectòria ha estat a l Escola Issi Fabra de Puigcerdà.

Sempre identificada amb el moviment femení musical i per grups liderats per dones (Joan Jett, L7, The Runaways, Babes in Toyland, Blondie, The Cranberries, PJ Harvey, Sleater - Kinney, etc.).

Inicia els seus estudis universitaris a la Facultat de Psicologia a la Universitat de Barcelona i decideix barrejar els seus estudis amb la seva gran passió: la música. Enfocant així en assignatures com Psicologia i Música, Sensibilització Musical i cursant Tallers de Musicoteràpia a Barcelona.


Cristina Naranjo

Cristina Naranjo finalitza el Grau Superior amb el professor Alexander Kandelaki amb les més altes qualificacions i Premi final de carrera.

Ha estat guardonada en nombrosos concursos nacionals i internacionals. Aquest any gravarà el seu primer CD amb el segell discogràfic KNS Classical.

Actualment continua estudiant Postgrau amb el professor Stanislav Pochekin ell Conservatori del Liceu de Barcelona.

Little Rock School Barcelona Cristina Naranjo

Little Rock School Barcelona Neusinha

Neusinha Awake

Neusinha Awake, cantant i compositora barcelonina amb 22 anys d´experiència en els escenaris, treballant en diversos grups i orquestres, cantant Líric, Rock, Heavy, Blues, Jazz, Prog, Soul, Metal..

"La veu és un instrument que sempre portes amb tu, per això és crucial preparar el cos per poder connectar i cantar amb l´ànima"

Actualment porta la banda de Rock / Metall AWAKE, el Duo Acústic MAUS, i la mítica banda MaryOneBlues.

Més de 10 anys d´experiència donant classes i una passió enorme per la transmissió de coneixements musicals.


Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.