Professors Little Rock School Barcelona

Little Rock School disposa d´un equip de professors/es especialitzats/des en pedagogia musical que ensenyaran als més petits tot el relacionat amb les bases de la música moderna d´una forma amena, didàctica i divertida.


Enric Iñiguez

Enric Iñiguez (19 de desembre del 1994) va iniciar els seus estudis musicals a l’escola de música “Pausa” amb el clarinet a l’edat de 8 anys. No va ser fins als 14 però, que va descobrir la seva veritable passió, la guitarra. Enfocant la seva educació musical des d’un punt de vista molt més autodidacta, va iniciar-se en estils com el rock, hard rock, el blues i el funk.

Durant els següents anys va formar part de diverses bandes com a guitarrista i cantant, on realitzava també tasques de composició i producció, acumulant així una llarga trajectòria i experiència sempre amb passió i dedicació.

Més recentment el seu interès principal ha girat entorn els gèneres relacionats amb el metal, el progressiu i l’harmonia aplicada a la guitarra. Així com la composició de bandes sonores i música ambient.

Little Rock School Barcelona Enric Iñiguez

Rock School Barcelona Núria León

Núria León

Psicòloga i música. La seva afició per la música i les arts comença als 8 anys. Amb estudis de bateria, guitarra, cant i solfeig ha passat per diferents escoles, encara que la seva major trajectòria ha estat a l Escola Issi Fabra de Puigcerdà.

Sempre identificada amb el moviment femení musical i per grups liderats per dones (Joan Jett, L7, The Runaways, Babes in Toyland, Blondie, The Cranberries, PJ Harvey, Sleater - Kinney, etc.).

Inicia els seus estudis universitaris a la Facultat de Psicologia a la Universitat de Barcelona i decideix barrejar els seus estudis amb la seva gran passió: la música. Enfocant així en assignatures com Psicologia i Música, Sensibilització Musical i cursant Tallers de Musicoteràpia a Barcelona.


Cristina Naranjo

Cristina Naranjo finalitza el Grau Superior amb el professor Alexander Kandelaki amb les més altes qualificacions i Premi final de carrera.

Ha estat guardonada en nombrosos concursos nacionals i internacionals. Aquest any gravarà el seu primer CD amb el segell discogràfic KNS Classical.

Actualment continua estudiant Postgrau amb el professor Stanislav Pochekin ell Conservatori del Liceu de Barcelona.

Little Rock School Barcelona Cristina Naranjo

Little Rock School Barcelona Neusinha

Neusinha Awake

Neusinha Awake, cantant i compositora barcelonina amb 22 anys d´experiència en els escenaris, treballant en diversos grups i orquestres, cantant Líric, Rock, Heavy, Blues, Jazz, Prog, Soul, Metal..

"La veu és un instrument que sempre portes amb tu, per això és crucial preparar el cos per poder connectar i cantar amb l´ànima"

Actualment porta la banda de Rock / Metall AWAKE, el Duo Acústic MAUS, i la mítica banda MaryOneBlues.

Més de 10 anys d´experiència donant classes i una passió enorme per la transmissió de coneixements musicals.


Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.