Classes de bateria infantils

La percussió sempre ha estat la part essencial del ritme en un grup, i les nostres classes de bateria es centren en aprendre a portar-lo. Tenim a disposició de l alumnat aules amb bateries acústiques i elèctriques així com altres instruments de percussió perquè els nostres petits comencin a donar forma al ritme de la música, ja sigui iniciació o tenint nocions prèvies. Sigui com sigui, l ajudarem a convertir-se en un gran bateria!

Les classes de bateria estan indicades per a nens i nenes entre 5 i 11 anys.

  • Horaris: de 16:30 a 20:30 de dilluns a divendres
  • Classes individuals setmanals: 45 min 95€/mes - 1 hora 120€/mes
  • Classes grupals setmanals: 1 hora (grups de 3 alumnes) 210€/trimestre

La matrícula té un preu anual de 60€ a abonar en la inscripció.

La matrícula anual per a 2 germans és de 60€ (30€ per nen) a abonar a la inscripció. Per a 3 o més germans inscrits la matrícula és gratuïta.

Percusió grupal (iniciació o sensibilització)

Recomanem per als més petits apuntar-se a iniciació o sensibilització a la música ja que es treballa amb instruments que són bàsicament percussius. D aquesta manera s entenen molt millor la bateria i el ritme en un futur i es divertiran en grup amb els altres companys interpretant cançons rítmiques. Tot això a un preu immillorable.

Little Rock School Barcelona Bateria

Fem servir cookies pròpies i de tercers per al funcionament d`aquest lloc web i l`anàlisi de les visites dels usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots veure més informació a la nostra pàgina de politica de cookies.